Fördelarna med offshore bookmakers

Kärnan i saken är den främsta anledningen till att många människor bedriver idrottsspel idag. Att tjäna stora pengar med vadslagning betyder inte alltid att ta stora risker. Det handlar också om att använda de bästa spelverktygen! Det är av den anledningen att de flesta spelare tillgriper utländska bookmakare. Här är en guide som tar reda på alla punkter om denna kategori av sportspelplattformar.

En utländsk bookmaker, vad är det?

En sportspelwebbplats anses vara utanför Sverige när den inte är licensierad av tillsynsmyndigheterna online. Generellt sett följer denna kategori av plattformar inte regler för onlinespel i Sverige.

Även om de ses som strider mot säkerhetsregler finns det en verklighet som inte kan förnekas om bookmakare utanför Svenska Spel. Faktum är att denna typ av vadslagningsplattform erbjuder de bästa sportspelalternativen på marknaden. Detta är en av anledningarna till att spelare ständigt letar efter att kringgå den begränsning som införs av onlinespelmyndigheten regulator.

På webben är det inte förvånande att se flera alternativ som gör att kan komma åt utländska vadslagningssidor. I själva verket är alla dessa lösningar inte effektiva. Du måste använda det enda lagliga alternativet att låta satsa utanför Svenska Spel: registrera dig med en mäklare för sportspel.

Vad är en sportspelmäklare?

En sportspelmäklare är en professionell som erbjuder sina tjänster som en enkel mellanhand. Annars är mäklartjänsten, även kallad mäklare, ansvarig för att göra prognosen på uppdrag av sin klient. Och detta, enligt spelarens parametrar och prognoser. Att använda en mäklare är fortfarande den lagliga lösningen att satsa på en bookmaker utanför Svenska Spel. För att dra nytta av tjänsterna från denna mellanhand kommer det att handla om att registrera och göra en minsta insättning.

De bästa skådespelarna är enligt min mening:

Min åsikt

⭐⭐⭐⭐⭐

Curacao-licens

ATillgång till Pinnacle live eller i en portfölj av asiatiska bookmakers. Stöd på engelska.

GO

Min åsikt

⭐⭐⭐⭐

Curacao-licens

Pinnacle + 9 andra operatörer. Uttag av Skrill Neteller & Crypto.

GO

Det finns många andra fördelar med att använda en vadslagningstjänst. Det hjälper till exempel att motverka vadhållningsbegränsningar som ofta införs av vissa bookmakare. Den här lösningen gör det också möjligt att dra nytta av marknadens bästa odds. Det är också hemligheten för rika spelare. Efteråt kan du använda en mäklare för att bättre hantera dina tillgångar tack vare automatiserade hanteringslösningar.

Hur registrerar jag mig på en annan sportspelwebbplats än Svenska Spel?

Registrering hos en bookmaker som inte godkänts av Svenska Spel innebär därför att du prenumererar på en bettingmäklartjänst. När det gäller denna punkt är vi alla överens! Så hur registrerar du dig hos en mäklare? Inget enklare! För det första kommer det att handla om att fylla i personlig information om civil status. Detta steg är viktigt eftersom dessa uppgifter måste verifieras när du tar ut vinster.

Därefter måste användaren göra en första insättning som ger honom tillgång till välkomstbonusen. Fantastiskt, är det inte! Men först kommer det att handla om ett elektroniskt plånbok-konto. Detta kommer att användas för att underlätta transaktionerna av insättningar och uttag av pengar för varje spelprognos. När spelaren inte har en elektronisk plånbok måste han skapa en.

För att göra detta förblir processen densamma vid registrering hos en mäklare. Först måste du ange personlig information och sedan göra en grundläggande insättning. Fördelen med allt detta är att spelaren inte längre behöver göra allt själv. Du måste bara lämna instruktionerna till mäklaren så är du klar!

Vilka är fördelarna med att satsa med en bookmaker utanför Sverige?

Om många spelare inte motstår utländska vadslagningssidor beror detta främst på de många fördelar som härrör från dessa plattformar förbjudna enligt lag. Det första privilegiet som man kan få från en utländsk bookmaker är de höga odds som erbjuds där. Till exempel, för samma prognos är det möjligt att hitta oddsen 2 med en utländsk satsningssida å ena sidan och 1,6 för samma händelse på en traditionell webbplats.

Förutom den stora skillnaden i odds tillåter offshore-webbplatser spelare att satsa på många sportevenemang och olika mästerskap. Det är till och med möjligt att förutsäga på Esport-matcher. En stor bonus för videospelentusiaster! Dessutom tillåter vissa obehöriga vadslagningssidor att spelaren får ersättning i vissa situationer. I ett asiatiskt handikappfall där lagen slutar med en jämn poäng kan spelaren kräva återbetalning.

På samma sätt finns det inga begränsningar för vadslagning eller uttag med denna kategori av bookmakare. Spelaren är därför fri att investera så mycket kapital som han vill och därför ta ut så mycket pengar. Dessutom, med utländska plattformar, är det möjligt att spela live och titta på matcher som strömmar från bookmakers applikation. För att dra nytta av dessa fördelar skulle det vara nödvändigt att verifiera effektiviteten och allvaret på vadslagningssidan.

Fel att undvika

Sportwebbplatser för offshore är verkligen intressanta för sina många fördelar, men försiktighet bör iakttas. När allt kommer omkring är dessa oreglerade plattformar i Sverige. Således kommer ingen institution att kunna få ett klagomål från en spelare som är registrerad på dessa webbplatser. Först, som nämnts ovan, måste du använda en seriös och ansedd bookmaker. För detta kan spelaren förlita sig på vittnesmål och kommentarer från användare på plattformen. Du måste också ange din civilståndsinformation korrekt för att undvika problem under uttag.

Att inte begränsa vad kan också vara en stor förlustfaktor för vårdslösa spelare. Världen av sportbetting handlar verkligen om att ta risker. Ändå rekommenderas att du undviker att bryta banken genom att vilja tjäna mycket pengar utan en strategi. För rådgivning är det möjligt att förutse en maximal summa pengar som endast måste användas för sportspel på andra webbplatser än Svenska Spel. För att bättre hantera utländska bookmakare är det också möjligt att hyra hjälp av en tipster.

helheten.net